Марин: Атмосфера на Вестфалену ни близу Маракани

Најискуснији фудбалер Црвене звезде Марко Марин изјавио је да је реми против Наполија (0:0) добар резултат, али и да су могли и до победе на старту Лиге шампиона. Марин истиче да никада неће моћи да заборави атмосферу са трибина против Наполија и навео разлику у односу на најбољи амбијент у Немачкој.

Црвено-бели су у сјајној атмосфери пред више од 50.000 гледалаца на стадиону "Рајко Митић" одолели другом тиму Италије и освојили први бод у дебитантском наступу у Лиги шампиона.

"Имамо добру екипу, видели смо да можемо да играмо са тимовима као што је Наполи. Добро смо одиграли, задовољан сам бодом, иако смо можда могли до сва три", рекао је Марин новинарима после меча.

Бивши немачки репрезентативац додаје да је у финишу недостајало мирноће за победу, пре свега приликом шанси Ричмонда Боаћија.

"Последње две-три контре што смо имали фалиле су нам за победу. Можда смо могли да сачекамо и да будемо стрпљивији. Шутирали са 20 метара, а могли мало да сачекамо јер је било боље позиционираних играча", самокритичан је Марин.

Марин истиче да никада неће моћи да заборави атмосферу са трибина против Наполија и навео разлику у односу на најбољи амбијент у Немачкој – стадион Борусије из Дортмунда.

"Осећај је феноменалан, кад сам ушао на терен Маракане ово никад нећу моћи да заборавим. То не може да се мери ни са Вестфаленом, тамо једна трибина навија, а овде цео стадион. Кад је кренула химна Лиге шампиона, ништа се није чуло сем навијача", фасциниран је синоћном атмосфером Звездин првотимац.

Дуел са Партизаном предстојећег викенда оценио је као важнији и од Наполија.

"Против Партизана хоћемо да покажемо да смо најбољи у Србији. Чак нам је битнији од Наполија. Сви очекују од нас победу, али дерби је дерби и јако је опасно. Морамо да имамо пуну концентрацију", закључио је бивши везиста Челсија, Севиље и Олимпијакоса.

Црвену звезду у недељу очекује дерби са Партизаном у Хумској, а 3. октобра гостовање код Пари Сен Жермена у Лиги шампиона.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара