Милојевић: Ово може само Београд

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић задовољан освојеним бодом против Наполија, похвалио је своје играче и навијаче који су направили фантастичну атмосферу.

После уводних минута, када је Наполи потпуно доминирао, Црвена звезда је заиграла боље и показала да може да се носи са далеко скупљим и искуснијим екипама.

"Биле су нам мало биле везане ноге у почетку, И Марин и Боаћи и Чаушић су били у саставу, нисмо имали пуно времена да се уиграмо.... За мене је највећи утисак да смо довели три феноменалне екипе у Београд, то је ново искуство за нас... Ова дивна публика - то само Београд може да направи и наши навијачи. Драго ми је када уживо можете да видите која је то класа играча, а и знак мојим играчима да можемо да се носимо са најбољим екипама у Европи", рекао је Милојевић и честитао својим играчима.

Дефанзивац Филип Стојковић задовољан је освојеним бодом против "једне од бољих екипа у Серији А".

"Ради се о једној од бољих екипа у Серији А. Ушли смо бојажљиво у меч, чим смо повезали неколико додавања, видели смо да можемо да играмо... Како је време одмицало, све смо били опуштенији", рекао је Стојковић и додао да је задовољан освојеним бодом.

Голман Милан Борјан је похвалио стручни штаб Црвене звезде и рекао да ће овај бод много значити екипи у наставку такмичења.

"Презадовољан сам бодом, одиграли смо феноменално утакмицу, одбрамбено, тактички... Стручни штаб је то лепо спремио и овај бод нам много значи за даљу борбу", рекао је Борјан.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво