Мађарски медији: Лазовић изненада завршио каријеру

Бивши репрезентативац Србије Данко Лазовић изненада је одлучио да прекине уговор са Видеотоном и заврши фудбалску каријеру, преносе мађарски медији. Лазовићу сарадња са прваком Мађарске истиче на крају сезоне, али је већ сада обавестио челнике клуба да хоће да престане са активним играњем у 35. години.

Како се наводи, из Видеотона нису могли да потврде, али ни демантују ову информацију.

Данко Лазовић је у тим српског тренера Марка Николића дошао пре две године, са по 29 голова и асистенција помогао је тиму да врати титулу, а прве сезоне је био проглашен за најбољег играча лиге.

Током каријере је играо је Фејнорд, Бајер Леверкузен, Витесе, ПСВ Ајндховен, Зенит, Ростов, Пекинг Гуан и љубљанску Олимпију.

За репрезентацију има 11 голова на 47 утакмица, а остаће упамћен и као стрелац првог гола за Србију у победи над Чешком (3:1) у пријатељској утакмици у Ухерском Храдишту.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво