Увертира, шампиони из Барија пред дуел сa Наполијем

Увертира за меч 1. кола Лиге шампиона и дуел са Наполијем у групи Ц имаће шампионски карактер. Прави спектакл очекује све навијаче већ од 20 часова на стадиону „Рајко Митић“, јер ће тада на терен изаћи чланови славне генерације која је освојила титулу првака Европе у Барију.

Црвена звезда је пре 27 година златним словима исписала своје име у историји европског фудбала. Понос и радост коју су тадашњи фудбалери клуба донели црвено-белој породици не заборављају се.

У дану када се Црвена звезда на велика врата враћа међу фудбалску елиту, клуб ће приредити прави спектакл за све навијаче. Уочи почетка утакмице са Наполијем, чланови чувене генерације из Барија, која је освојила европску титулу у незаборавном финалу 1991. године против Олимпика из Марсеља, биће посебни гости.

Звездини шампиони ће изаћи на Маракану и обићи почасни круг у 20 часова, пошто је добијено потребно одобрење од Уефе. Звезда позива публику да на време заузме места на трибинама како би поздравила шампионе из Барија.

Легенде клуба су свакако заслужиле да их 50.000 навијача дочека овацијама, а уједно ће навијачи на тај начин испратити и све детаље до премијере у Лиги шампиона на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи