Минимална победа Наполија, Парма шокирала неро-азуре

Фудбалери Наполија савладали су Фиорентину 1:0, у мечу четвртог кола Серије А. Парма као гост савладала екипу Интера минималним резултатом. Сампдорија убедљива на гостовању код Фросинонеа 5:0.

Наполи је против Фиорентине забележио трећи тријумф у четири одиграна меча у шампионату, а стрелац јединог гола у победи на "Сан Паолу" био је Лоренцо Инсиње у 74. минуту.

Наполи у уторак гостује Црвеној звезди у првој утакмици Групе Ц Лиге шампиона.

Парма је приредила велико изненађење, пошто је као гост савладала екипу Интера 1:0. Стрелац победоносног гола био је Димарко у 79. минуту утакмице.

Сампдорије је забележила убедљив тријумф у Фросинонеу. Гости су на полувремену восили голом Кваљареле, да би у наставку мрежу новог прволигаша затресли Капрари, Ковнацки и Дефрел (два).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи