Доминација домаћина у Бундеслиги

Чак четири домаће екипе забележиле тријумфе у пет мечева трећег кола Бундеслиге. Бајерн бољи од Леверкузена, Лајпциг од Хановера. Диселдорф савладао екипу Хофенхајма, док је Мајнц био бољи од Аугзбурга. Реми у дуелу Волфсбурга и Херте.

Екипа Бајерна савладала је на свом тернеу Леверкузен са 3:1 и вратила се на прво место на табели Бундеслиге са девет освојених бодова.

Гости су на "Алијанц арени" повели голом Вендела са беле тачке већ у петом минуту, да би Баварципреокренули до полувремена головима Толисоа и Робена.

Коначан резултат меча поставио је Хамес Родригез у финишу меча.

Лајпциг је са 3:2 савладао екипу Хановера. Стрелци за домаће били су Поулсен и Вернер (два), док су се у листу стрелаца за гостујући тим уписали Филкруг и Алборноз.

У мечевима Мајнц – Аугзбург и Диселдорф – Хофенхајм, домаће екипе славиле су победе резултатом 2:1.

У утакмици између Волфбурга и Херте није било победника 2:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи