Мирковић о Пролетеру: Чврста екипа, неће нам бити лако

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић пред гостовање Пролетеру у Суперлиги Србије изјавио је да очекује тешку утакмица против јаке и дисциплиноване екипе из Новог Сада.

"Очекује нас тезак задатак, Пролетер је новајлија у Суперлиги Србије и изузетно добро су стартовали. Они су чврста и дисциплинована екипа, опасни су на прекидима. Надам се да ће напасти јер играју код куће, у тој варијанти ми бисмо имали више простора за нашу идеју, али видећемо сутра како ће бити", рекао је Мирковић на конференцији за штампу у Спортском центру Телеоптик.

Млади стручњак додао је да Немања Р. Милетић није спреман за меч и најавио неколико промена.

"Уморни су, поготово они који су се вратили из репрезентација, одиграли 180 минута, али такав је ритам за све па и за нас"

Девет дана пре „вечитог" дербија тренер Партизана истакао је да екипа никако не би требало да прати шта ради Црвена звезда.

"Имаћемо мало више времена за одмор, они имају 30 играча и сигуран сам да ће у ротацији урадити да сви подједнако буду заступљени. Они треба да брину о томе, ми имамо нашу путању, наше проблеме и да гледамо себе" казао је Мирковић.

Прокоментарисао је и одлазак најскупљег играча у историји клуба Сејдубе Суме.

""Не знам да ли је имао посебних разлога, али никако није могао да се уклопи и да испуни захтеве" закључио је Мирковић.

Утакмица 8. кола Суперлиге Србије између Пролетера и Партизана игра се сутра од 16 сати у Новом Саду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи