Милојевић: Радник, па онда прича о Наполију

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да разуме еуфорију која влада због Лиге шампиона, али да сада у фокусу не сме да буде Наполи, већ Радник пошто је Суперлига приоритет.

"Еуфорија је ОК, али тражим од играча и тражићу да нема приче о Наполију. Знају да је први противник најбитнији. Рекао сам да је шампионат најбитнији и нема било каквих калкулација, без обзира на све. Да размишљамо другачије не би било добро", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Милојевић је похвално говорио о Раднику, који је на паузи направио смену тренера и уместо Младена Додића поставио Милана Милановића.

"Паузу смо искористили на најбољи могући начин и пријала нам је. Играмо са екипом која има добар тим, место на табели не показује реално стање. Велико поштовање имам према Раднику, очекује нас добра представа и позвао бих навијаче да нас подрже".

Према његовим речима још увек није одлучио да ли ће се извести комбинован састав.

"Меч са Радником и са Наполијем немају додирних тачака", јасан је тренер шампиона Србије.

Он је додао да су последња појачања Марко Марин, Горан Чаушић и Ричмонд Боаћи спремни да играју против Радника.

"Марин је у тренажном процесу, физички је спреман, иако није играо у претходном клубу. Чаушић и Боаћи су дошли из такмичарског ритма, играли су за своје тимове и ту нема проблема. Не треба причати о њиховим квалитетима, дуго смо их хтели и брзо су се уклопили у свлачионицу".

Он је прокоментарисао и чињеницу да Немања Милић, који је овог лета имао добру минутажу и био стартер у Салцбургу, није лиценциран за наступ у Лиги шампиона.

"Рачунам на све играче, не волим да причам о појединцима. Да могу да играју више ставио бих их у састав. Морао сам да донесем одлуку и тако сам проценио... Он је изузетан фудбалер, а ми имамо велики фонд играча", закључио је Милојевић.

Утакмица 8. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Радника игра се сутра на стадиону "Рајко Митић" од 20.30 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво