Гаћиновић: Нисам очекивао да ме Крстајић неће водити на СП

Српски фудбалер Мијат Гаћиновић изјавио је да није очекивао да ће га селектор репрезентације Младен Крстајић изоставити са списка за Мундијал и то без објашњења зашто не иде у Русију. Гаћиновић је, заједно са Немањом Максимовићем и тада повређеним Матијом Настасићем, "прецртан" са коначног списка од 23 путника за Светско првенство.

"Нисам очекивао да ћу бити изостављен, сви су мислили да ћу бити у Русији. Често сам играо у квалификацијама, био добар и мислим да сам заслужио да одем на Светском првенство. Ипак, одлучено је другачије и ја ту не могу ништа", рекао је Гаћиновић за немачки Франкфуртер.

Крилни фудбалер Ајнтрахта из Франкфурта, који је добио позив за утакмице са Литванијом и Румунијом, али није могао да игра због повреде, истиче да му Крстајић није објаснио зашто није отишао у Русију.

"Нико од тренера није разговарао са мном, добили смо информације од менаџера репрезентације, али не и од Крстајића", разочаран је Гаћиновић.

Фудбалер истиче да је одмор током лета искористио на прави начин.

"Никада нисам имао толико дугу паузу и морам да кажем да ми је пријала. Тренирао сам у складу са програмом клуба, а било ми је и важно да од почетка будем на припремама због новог тренера. Некада сам долазио у тим касније и никада не бих могао у потпуности да се укључим у припрему. Сада је било другачије. То можда не можете да схватите на почетку сезоне, али током сезоне сигурно можете", закључио је он.

број коментара 5 пошаљи коментар
(среда, 12. сеп 2018, 16:42)
anonymous [нерегистровани]

Док не смене Караџићеву "екипу" наш фудбал ће бити...

...јадан и поред сјајних фудбалера које имамо! Мислите о томе и сетите се Радомира Антића!

(среда, 12. сеп 2018, 11:47)
anonymous [нерегистровани]

kokeza Menadzeri Krstajic

Cak se kriju i.od.novinara ne daju nikakva obrazlozenja.krajnje bahato se ponasaju

(среда, 12. сеп 2018, 11:27)
anonymous [нерегистровани]

Kratki osvrt

Covek ni sad ne zna prvi sastav,na Svetskom prvenstvu nije znao pogotovo...Davno je bilo vreme da se razmislja o novom selektoru i predsedniku FSS....Sve vise tonemo a selektor svakom novom utakmicom potvrdjuje svoje ne znanje...

(среда, 12. сеп 2018, 11:23)
Vlajko [нерегистровани]

Tako je

To je upravo razlog. Nacionalni tim vode menadžeri i predsednik FSS nepoznatog obrazovanja koji je fudbal samo gledao na tv.

(среда, 12. сеп 2018, 10:34)
Sasa [нерегистровани]

menadzeri

zato sto trener nema pojma,i menadzeri mu prave tim!a on izmislja toplu vodu a toliko puno izvora ima gde sam tece topla voda hahaha