Гаћиновић: Нисам очекивао да ме Крстајић неће водити на СП

Српски фудбалер Мијат Гаћиновић изјавио је да није очекивао да ће га селектор репрезентације Младен Крстајић изоставити са списка за Мундијал и то без објашњења зашто не иде у Русију. Гаћиновић је, заједно са Немањом Максимовићем и тада повређеним Матијом Настасићем, "прецртан" са коначног списка од 23 путника за Светско првенство.

"Нисам очекивао да ћу бити изостављен, сви су мислили да ћу бити у Русији. Често сам играо у квалификацијама, био добар и мислим да сам заслужио да одем на Светском првенство. Ипак, одлучено је другачије и ја ту не могу ништа", рекао је Гаћиновић за немачки Франкфуртер.

Крилни фудбалер Ајнтрахта из Франкфурта, који је добио позив за утакмице са Литванијом и Румунијом, али није могао да игра због повреде, истиче да му Крстајић није објаснио зашто није отишао у Русију.

"Нико од тренера није разговарао са мном, добили смо информације од менаџера репрезентације, али не и од Крстајића", разочаран је Гаћиновић.

Фудбалер истиче да је одмор током лета искористио на прави начин.

"Никада нисам имао толико дугу паузу и морам да кажем да ми је пријала. Тренирао сам у складу са програмом клуба, а било ми је и важно да од почетка будем на припремама због новог тренера. Некада сам долазио у тим касније и никада не бих могао у потпуности да се укључим у припрему. Сада је било другачије. То можда не можете да схватите на почетку сезоне, али током сезоне сигурно можете", закључио је он.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво