Други меч Србије у Лиги нација, Румуни у Београду

Фудбалска репрезентација Србије од 20.45 у Београду дочекује Румунију у другом мечу Ц Лиге нација у четвртој групи. Меч можете пратити путем лајв блога на нашем интернет порталу.

Србија је, уз много муке, дошла до тријумфа у Литванији (1:0) и већ се осамосталила на челу групе након ремија Румуније и Црне Горе (0:0), па би са нова три бода над директним конкурентом за прво место направила велики посао.

Селектор репрезентације Младен Крстајић најавио је неколико промена у тиму за Румуне, селекције на коју "орлове" везују лепе успомене због убедљиве победе у последњем међусобном мечу у Београду (5:0) пре девет година, којом су отишли на Мундијал у Јужној Африци у слављу пред 50.000 гледалаца.

"Очекује нас много тежи и захтевнији меч него у Литванији. Сигурно да ће бити тешко, један од разлога је што смо играли у петак увече, тако да су играчи имали само два дана за опоравак. Ипак, то није алиби и сигуран сам да ће дати свој максимум", рекао је Крстајић у најави утакмице.

Проблем Крстајићу праве лакше повреде Милана Родића, Ненада Крстичића, Немање Матића, Јагоша Вуковића и Николе Миленковића, па је питање колико ће бити спремни.

Истовремено, у истој групи у Подгорици Црна Гора чека Литванију са императивом победе.

Утакмица између Србије и Румуније игра се вечерас од 20.45 на стадиону Партизана.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи