Апел навијачима Црвене звезде пред старт Лиге шампиона

До утакмице са Наполијем у првом колу Ц групе Лиге шампиона остало је још девет дана. Фудбалски клуб Црвена звезда тим поводом одлучила је да упути јавни апел навијачима.

Имајући у виду да је претпродаја улазница за чланове клуба и власнике сезонских карата у јеку, а да предстоји почетак регуларне и онлајн продаје пакета, клуб упозорава све звездаше који желе да обезбеде место на некој од трибина стадиона "Рајко Митић" да то чине искључиво куповином улазница на благајни или путем интернета преко сајта iticket.rs, уз напомену да Црвена звезда не сноси било какву одговорност за улазнице које нису купљене на званичним продајним местима, наводи се на сајту Црвене звезде.

Како би се спречиле гужве, али и евентуални фалсификати улазница, контрола пред утакмицу са Наполијем ће се вршити кроз три безбедносна прстена, а сва лица која покушају да уђу са неисправном улазницом биће процесуирана.

Такође, клуб позива све навијаче да дођу на премијеру у групној фази Лиге шпампиона и фер и спортски подрже наш тим, уз напомене:

Да ће капије стадиона бити отворене у 18 часова, а апелујемо на све навијаче да раније дођу на стадион, како би се избегле непотребне гужве и задржавања на улазним капијама.

Да морају поступати по захтевима редарске службе.

Да не доносе предмете који су законом забрањени за уношење на стадион (запаљиви предмети - упаљаче, шибице, новине, подметаче и сл).

Да лицима под утицајем алкохола и других опојних средстава неће бити дозвољен улаз на стадион.

Да не ускачу у терен пре, за време и по завршетку утакмице.

Да ће се прилази, улази и трибине снимати пре, за време и по завршетку утакмице.

Да по закону морају понети идентификациона документа.

Да утакмици не могу присуствовати лица млађа од 16 година која нису у пратњи родитеља или старатеља.

НАПОМЕНА: Посебно апелујемо на све посетиоце ове утакмице, да приликом уласка на стадион заузму нумерисана места, а да избегавају задржавање или евентуално седење на степеништу, што је по прописима УЕФА забрањено и клуб ће због тога бити ригорозно санкционисани!

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи