Сампдорија изненадила Наполи, минималне победе Лација и Фјорентине

Фудбалери Сампдорије савладали су противника Црвене звезде у грипи Лиге шампиона, екипу Наполи са 3:0, Фјорентина је са 1:0 савладала Удинезе, док је истим резултатом Лацио био бољи од Фрозинонеа у мечевима трећег кола италијанске Серије А.

Сампдорија је на свом стадиону убедљиво савладала Наполи са 3:0.

Два гола за домаћу екипу постигао је Дефрел у 11. и 32. минуту, да би коначних 3:0 поставио Кваљарела прелепим поготком петом.

Прве бодове у сезони освојио је Лацио који је са 1:0 савладао Фрозиноне.

Једини стрелац био је Луис Алберто у 49. минуту.

Истим резултатом Фјорентина је победила Удинезе, а једини стрелац на том мечу био је Бенаси.

У осталим мечевима Сасуоло је победио Ђенову са 5:3, Каљари Аталанту са 1:0, док су Кијево и Емполи одиграли меч без голова.

Након три одиграна кола Јувентус је први на табели са девет бодова, два више од Сасуола, а три од Фјорентине и Наполија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи