Вотфорд срушио Тотенхем, Мурињо преживео Барнли

Фудбалери Вотфорда изненадили су екипу Тотенхема победивши је са 2:1 на свом терену, Јунајтед је на гостовању био бољи од Барнлија са 2:0, док је Арсенал славио у гостима код Кардифа са 3:2.

Вотфорд наставља да изненађује у Премијер лиги, пошто су на свом терену успели да савладају фаворизовани Тотехнем након преокрета са 2:1.

Стрелци за домаћина били су Дини и Нокарт у 69. и 76. минуту, док је једини гол за Тотенхем био аутогол Дукуреа у 53. минуту. 

Манчестер јунајтед успео је да прекине низ лоших резултата пошто је савладао Барнли у гостима са 2:0.

Оба гола на мечу постигао је Лукаку у 27. и 44. минуту.

У првој недељној утакмици Арсенал је славио над Кардифом са 3:2, голове за "тобџије" постигли су Мустафи, Лаказет и Обамејанг, док су Камараса и Ворд били стрелци за домаћине. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво