Дерби у Новом Саду, Партизан чека Бачку

Шампион и лидер првенства Црвена звезда гостује Војводини на „Карађорђу“. Меч почиње у 19.00 часова. Партизан на свом терену дочекује Бачку од 21.00. У првом мечу дана Спартак игра проив Динама из Врања од 17.00 часова.

Црвено-бели у фантастичном расположењу иду на стадион Карађорђе због историјског пласмана у Лигу шампиона, али и емотивно и физички испражењени после Салцбурга.

Ипак, наставак серије победа је императив и тренер Владан Милојевић у недељу мораће поново да "измисли" добитну формулу комбиновањем тима како би Црвена звезда задржалан максималан учинак пре двонедељну паузу због репрезентација.

Са друге стране, Војводина се подигла након лошег старта сезоне и прикључила горњем дому, па сигурно има велику жељу да настави у истом ритму, уз велики мотив какав увек има против београдских вечитих ривала.

Фудбалери Партизана, после испадања из Европе од Бешикташа, морају да се фокусирају на домаћа такмичења и након повратка из Истанбула у Хумску им долази Бачка.

Тренер Зоран Мирковић, коме је пораз на Босфору први од доласка, покушаће да "продрма" екипу и врати је на победнички колосек пред мини-одмор.

Суперлига Србије 7. коло:

Петак:
Младост Лучани - Мачва 1:2 (1:1)

Субота: 
Земун - Рад 1:0 (0:0)
Чукарички - Раднички Ниш 1:1 (1:1) 
Напредак - Вождовац 0:0
Радник - Пролетер Нови Сад 0:0

Данас: 
Спартак - Динамо Врање (17) 
Војводина - Црвена звезда (19) 
Партизан - Бачка (21)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи