Реал убедљив против Легањеса, Атлетико пао у Вигу

Фудбалери Реала савладали су на свом терену екипу Легањеса са 4:1, док је градски ривал Атлетико поражен у Вигу од Селте 2:0.

Реалу је било довољно једно полувреме да савлада екипу Легањеса у утакмици трећег кола шпанске Примере.

На полувремену утакмице на "Бернабеу" било је 1:1, али је у наставку Бензема са два поготка донео велику предност "краљевском" клубу, да би коначан резултат поставио Рамос са беле тачке.

Атлетико је наставио са лошим резултатима на почетку сезоне. После ремије у Валенсији и минималног тријумфа над Ваљеканом, изабраници Чола Симеонеа поражени су у Вигу.

Селта је славила са 2:0, головима Гомеза и Јаспаса у другом полувремену, а гости су меч завршили са играчем мање на терену после искључења Савића.

Барселона свој меч трећег кола игра у недељу, када на свом терену чека Хуеску. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи