Сити бољи од Њукасла

Фудбалери Манчестер ситија савладали су Њукасл са 2:1 (1:1) на свом терену у мечу четвртог кола Премијер лиге.

Фудбалери Ситија након ремија против Волвса вратили су се на победнички колосек. У изузетно узбудљивом мечу надиграли су Њукасл, који је остао на скору од једног нерешеног резултата и три пораза.

Сити је повео у већ у осмом минуту. После једне полуконтре лопта је дошла до Стерлинга који вара двојицу одбрамбених играча и сјаним шутем матира голмана Њукасла.

Њукасл је изједначио у 30. минуту. Рондон је повукао контру, уочио је Једлина који се убацивао из другог плана, прецизним центаршутем га је упослио а овај еј закуцао лопту у мрежу Едерсона.

Тим из Манчестера је вратио предност у 52. минуту. Агуеро је повратним пасом упослио Вокера на десној страни. Овај је направио неколико корака и са око 25 метара циљао и погодио супротни угао гола Дубравке.

До краја сусрета било је још неколико шанси пред оба гола, али није било промене резултата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво