Реми Брајтона и Фулама, гол Митровића

Фудбалери Брајтона и Фулама одиграли су нерешено 2:2 (0:1) у мечу четвртог кола Премијер лиге. Победе Челсија, Саутемптона и Волвса.

Фудбалери Фулама нису успели да сачувају два гола предности, Брајтон је на свом терену да стигао до изједначења. Стрелац другог гола за Фулам био је репрезентативац Србије Александар Митровић, који је и скривио једанаестерац из кога је домаћин изједанчио.

Фулам је повео у 43. минуту сусрета. Сери је сјајно пребацио одбрану домаћина и упослио Шурлеа који успева да матира голмана. Овим резултатом отишло се на одмор.

Гости су удвостручили предност у 62. минуту. Голман је послао дубинску лопту ка Митровићу, овај на десној страни вара свог чувара и утрчава у казнени простор, први покушај голман домаћих је успео да одбије, али Митровић је био неумољив и поново шутирао и затресао мрежу.

Домаћин се није предавао и само пет минута касније успео да смањи предност Фулама. После контранапада Кнокарт проналази Марија који погађа гол гостију.

Брајтон је изједначио у 84. минуту из пенала, који је скривио Митровић играњем руком у шеснаестерцу. Сигуран са беле тачке био је Мари.

Челси је савладао Бормут са 2:0 (0:0). „Плавци" су отпор гостију сломили тек у другом полуврену. Први гол постигао је Педро у 72. минуту. Коначан резултат поставио је Азар у 85.

Премијер лига, четврто коло:

Лестер - Ливерпул 1:2
Брајтон - Фулам 2:2
Челси - Бормут 2:0
Кристал Палас - Саутемптон 0:2
Евертон - Хадерсвилд 1:1
Вест Хем - Волвс 0:1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи