Стојковић: Главу горе; Здјелар: Једноставан пораз

Фудбалер Партизана Саша Здјелар и голман Владимир Стојковић признали су да је Бешикташ био бољи и заслужено прошао у групну фазу Лиге Европе.

"Били су доминантни, десио се први пораз од доласка тренера Мирковића. Главе горе, велики противник је у питању", рекао је Стојковић новинарима у Истанбулу.

Везиста Саша Здјелар кључан тренутак види у олако примљеном првом поготку, када је искусни Пепе главом после прекида савладао Стојковића.

"Бешикташ има добре играче, али до гола ништа нису направили. После тога је било тешко да се вратимо, они су стварали шансе, имали простор због нашег ризика и није било спаса. Много једноставно смо изгубили", поручио је он.

Његов саиграч Александар Шћекић такође потенцира олако примљене голове.

"Играли смо равноправно, али смо наивно примили прва два гола. Такве грешке не смеју да нам се дешавају и понављају. Морамо да радимо на томе", закључио је црногорски репрезентативац.

Партизан је у реваншу у Истанбулу изгубио са 3:0 и остао без места у Лиги Европе, након што је у Београду било 1:1.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво