Бен после два гола: Невероватно, сад хоћу Ливерпул

Фудбалер Црвене звезде Мохамед Ел Фарду Бен, главни јунак са два гола у Салцбургу (2:2), каже да не може да опише осећај после погодака и пласмана у Лигу шампиона, у којој је пожелео да се сретне са Ливерпулом. Бен је у распону од само 77 секунди два пута матирао Цицана Станковића на асистенције Милоша Дегенека и трасирао пут Звезди у сам крем европског фудбала.

"Осећај је невероватан кад постигнете голове вредне пласмана у Лигу шампиона. Остварили смо велики сан и заказали дуеле са највећим европским клубовима. Желим да играмо против најбољих, прижељкујем Ливерпул, волим тај клуб", изјавио је Бен после утакмице у Салцбургу.

Нападач са Коморских острва захвалио се Дегенеку на сјајним асистенцијама.

"Дегенек ми је два пута асистирао и самим тим у великој мери је заслужан за голове. Захвалан сам му на додавањима, прославили смо поготке заједно".

Бен додаје да никада неће заборавити вече у Салцбургу.

"Била је ово невероватна ноћ. Успели смо да се вратимо и покажемо борбени дух и веома сам срећан због оваквог епилога".

Истакао и је и улогу Звездиних навијача, којих је било близу 10.000 на Ред Бул арени.

"Здушно су нас бодрили током целог меча и на крају смо заједно остварили велики успех. Подршка публике нам је веома важна и овим успехом смо им одали захвалност", закључио је стрелац шест голова у квалификацијама овог лета.

Црвено-бели данас од 18 сати сазнаће ривале у Лиги шампиона после жреба у Монте Карлу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво