Играчи Звезде за РТС: Велики успех, Звездаши уживајте!

Фудбалери Црвене звезде пресрећни су због пласмана у Лигу шампиона. Кажу да је била тешка утаикмица, али да је тим показао велики карактер и да су се борили како би остварили циљ.

Ненад Крстичић сматра да је један од преломних момената био старт Понграчића над Павковом.

"Била је јако тешка утакмица. Ми смо испунили наш циљ, који цела јавност, цела Србије, цела Европа очекује. Сви смо пресрећни. Закувало се када је њихов играч скочио на Павкова. То нас је подигло и дали смо брз гол и кренули на све или ништа. Видели смо да их имамо, они су се уплашили. Уз помоћ наших навијача, који су сјајни били вечерас, дошли смо до другог гола. На крају смо се бранили, сачували резултат и остварили циљ", рекао је после меча Крстичић.

Егзекутор Бен каже да су се борили, јер је то једини начин да добијеш утакмицу. 

"Била је тешка утакмица, знамо да играју добар фудбал. У првом полувремену су били бољи. На полувремену смо разговарали, тренер нам је дао нове инструкције. Борили смо се, то је једни начин да добијеш утакмицу", рекао је двоструки стрелац Бен.

Један од јунака меча био је голман Милан Борјан. 

"За ово је заслужна цела екипа. Ово је нешто нестварно, померили смо све границе што се тиче Звезде и фудбала. Желео бих да честитам саиграчима, стручном штабу, управи и навијачима за прелепу подршку. Надам се да ћемо много радости да донесемо Црвеној звезди", рекао је голман Црвене звезде.

Филип Стојковић пожелео је Салцбургу срећу у Лиги Европе. 

"Могу да кажем да сам пресрећан што смо остварили овакав успех. Њихов тренер је рекао да ће им бити доста два гола, и било им је доста али за Лигу Европе. После 2:0 мало ко је веровао да можемо даље, али смо показали да смо екипа са великим карактером. Када у нама проради балкански менталитет, мислим да смо незаустављиви. Показали смо то вечерас, иако је Салцбург можда деловао боље. Желим свим Звездашима да уживају у овој ноћи и ко се вечерас не напије, тај није човек", са осмехом је рекао Филип Стојковић

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се