Звезда у Салцбургу гледа ка ЛШ: Шеста срећа?

Фудбалери Црвене звезде у Салцбургу играју најважнији меч у протеклој деценији, за улазак у Лигу шампиона. Дуел Црвено-белих и аустријског првака почиње у 21.00 уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Црвено-бели су пет пута били пред вратима Лиге шампиона, основане 1992. године у новом формату, и сада по шести пут имају велику шансу да испишу клупску историју и нађу се у самом европском крему уколико елиминишу аустријског првака, који такође никада није био у елитном такмичењу.

Разлог за оптимизам постоји и због ремија без голова у Београду, па чак га не квари ни повреда првог нападача Николе Стојиљковића.

"Играмо друго полувреме утакмице, рекао сам да је прва била необична без публике... Играчи имају самопоуздања и верују у себе, никога се не плаше јер играју за један од најбољих клубова Европе. Изаћи ћемо на терен и дати све од себе", рекао је Милојевић на конференцији за медије у Салцбургу.

Велике прилике свесни су и бекови Црвене звезде Милан Родић и Филип Стојковић.

"Веома важна утакмица је пред нама, нема потребе да причамо о томе колики је улог. Генерације звездаша сањају наш тим у Лиги шампиона, дошли смо на корак од остварења сна и не планирамо ту да се зауставимо", каже Родић, а надовезује се Стојковић.

"Салцбург има недостатке, надамо се да ћемо их искористити. Даће бог да прођемо у Лигу шампиона. Било је добро и прошле сезоне у Лиги Европе, а надам се да ће бити још боље после ове утакмице", закључио је Стојковић.

Моцартов град поприште је велике фудбалске битке, где се очекује долазак око 10.000 Звездиних навијача широм Европе, што значи да ће се екипа Владана Милојевића осећати као на домаћем терену.

Реванш меч плеј-офа за Лигу шампиона Салцбург – Црвена звезда игра се вечерас од 21 сат на Ред бул арени, директан пренос је на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво