Милојевић: Играчи пуни самопоуздања, верују у себе

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да његова екипа има велико самопоуздање и да не осећа превелики притисак пред реванш против Салцбурга у плеј-офу за Лигу шампиона.

"Играмо друго полувреме утакмице, рекао сам да је прва била необична без публике...Играчи имају самопоуздања и верују у себе, никога се не плаше јер играју за један од најбољих клубова Европе. Изаћи ћемо на терен и дати све од себе", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре у Салцбургу. Он је додао да нису вежбали пенале после београдских 0:0.

"Нисам такав тренер... Мислим да смо добри, али видећемо да ли је то довољно за Салцбург. Немамо притисак, фокусирани смо на сутрашњу утакмицу", поручује Милојевић, уз напомену да му је жао што због повреде не може да рачуна на нападача Николу Стојиљковића.

Према његовим речима, има пуно поверење у тим да мозе да се пласира медију 32 најбоља у Европи.

"Да не верујем у своје играче не бих се бавио овим послом. Не плашим се неуспеха", навео је Милојевић и истакао да ће им пуно значити подршка са трибина близу 10.000 навијача Звезде.

"Пуно ми је срце што људи опет путују по Европи да нас гледају. Уз такве навијаче све је лакше", закључио је он.

Десни бек Филип Стојковић истиче да су максимално припремљени и да у мечу против Салцбурга улазе као у сваки други.

Реванш утакмица Салцбург - Црвена звезда игра се у уторак од 21 сат на Ред Бул арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво