Волфсбург у надокнади савладао Шалке

Фудбалери Волфсбурга саваладили су Шалке са 2:1 у мечу првог кола Бундеслиге. Победе остварили Аугсбург, Ајтрахт и Херта. Реми Вердера и Хановера. После ВАР-а Настасићу директан црвени картон, Грујић дебитовао.

Волфсбург је на свом стадиону надиграо Шалке. Оба тима меч завршила са играчем мање. Матија Настасић је зарадио директан црвени картон у 65. минуту. Високо подигнутом ногом је стартовао на Вегхорста, а судија је након прегледаног ВАР-а одлучио да му покаже директан црвени картон. С друге стране због два жута картона искључен је Брукс.

Домаћин је повео у 33. минуту преко Буркса. Шалке је успео да изједначи у 86. минуту, а сигуран са беле тачке био је Бенталеб.

Када се очекивало да ће се меч завршити без победника, у четвртом минуту надокнаде Гинчек се одлично снашао и одбијену лопту спровео у мрежу.

Аугзбург је на гостујућем терену после преокрета стигао до сва три бода против Дизелдорфа - 2:1 (1:0). Дизелдорф је повео у 39. минута голом Рамана. Преокрет гостима су донели Хитергер у 57. минуту и Хан у 76.

Ајнтрахт надиграо Фрајбург са 2:0 у гостима. Стрелци су били Хале у 10. минуту и Милер у 10. и 82. Филип Костић је ушао у игру у 69. а Мијат Гаћиновић јњ играо до 88. минута за Ајнтрахт, а њихов саиграч Лука Јовић је читав меч преседео на клупи.

Херта је стигла до победе у Берлину против Нирнберга - 1:0. Стрелац јединог гола био је Ибишевић у 27. минуту. Марко Грујић је забележио своје прве минуте у Бундеслиги, у игру је ушао у 88. минуту.

Вердер и Хановера су одиграли нерешено, 1:1. Повели су гости преко Вејтанда у 76. минуту, а изједначење је донео Селасије у 85.

У последњем мечу дана, Борусија је у Менхенгладбаху савладала екипу Леверкузена са 2:0, а стрелци су били Хофман са беле тачке и Џонсон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи