Рикардо Гомеш: Верујем да пролазимо Бешикташ

Фудбалер Партизан Рикардо Гомеш, стрелац у ремију против Бешикташа 1:1, уверен је да црно-бели у реваншу могу да елиминишу турски тим и пласирају се у групну фазу Лиге Европе.

"Верујем у пролаз даље. Мислим да можемо да остваримо добар резултат у Истанбулу. Видели смо са каквом екипом смо играли, упознали су и они нас и ми њих. Нисмо се уплашили, били смо равноправни што нам даје наду. Бићемо ослабљени за Косовића због картона, али сигуран сам да ће шеф Мирковић наћи адекватно решење", рекао је Гомеш за клупски сајт.

Он је додао да му добијени дуели против тако квалитетног дефанзивца као што је Домагој Вида много значе на самопоуздању.

"Цео живот радим за голове, а када испред себе имате појединце попут Виде, онда вам то улива посебну дозу и адреналина и самопуздања, који чцувате за даље мечцеве. Као што сам рекао, Бешикташ је сјајна екипа са одличним појединцима", поручио је Гомеш.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи