Мирковић: Тежак меч, имамо активан резултат

Тренер Партизана Зоран Мирковић, после сусрета са Бешикташом – 1:1, је рекао да је био тежак меч и да црно бели немају позитиван резултат, али да је он активан.

 

"Могу да будем задовољан, зељом, борбеношћу, игром. Желели смо заиста ту победу. Што се тиче саме игре, увек може да буде боља, мада смо ми направили доста шанси. Залагање и борбеност је било на завидном нивоу", рекао је Мирковић на конференцији за медије после утакмице.

Према његовим речима Партизан има активан резултат пред реванш.

"Изузетно тешка утакмица, рововска битка у већем делу утакмице, ни ми, ни Бешикташ нисмо успели да дођемо до игре, било је изузетно мало простора. Знали смо пре утакмице да играмо против велике екипе са изузетним појединцима, којима је мало простора потребно да направе проблем противничкој екипи. Математицки имамо негативан резултат пред одлазак на реванш у Истанбул, али резултатски имамо активан", додао је шеф струке црно-белих.

Када је реч о играчком кадру за реванш једина непознаница је да ли ће Марко Јанковић бити спреман.

"Једино је сигурно да Небојша Косовић неће играти због картона, а Јанковић ће се надамо опоравити до четвртка. Ми видимо своју шансу и у реваншу и ако нам се укаже нећемо је пропустити", казао је Мирковић.

Тренер Бешикташа Сенол Гунеш рекао је да их је гол на почетку меча мало пореметио његов тим, али да су се на срећу брзо вратили.

"Играли смо добро, међутим у почетку смо примили гол што нам је покварило располозење, али смо одмах изједначили и вратили расположење. Ово је за нас била тешка утакмица због густог распореда, али не може се сваки пут долазити одморан на утакмицу", казао је Гунеш.

Он је додао да је Партизан добра екипа како појединачно тако и екипно.

"Партизан има добре играче као што су Гомеш, Јанковић, Закарић. Не видимо никакву гаранцију да ћемо победити у Истанбулу, сматрамо и да ће тамо бити тешка утакмица", рекао је Гунеш.

Према његовим речима Џермејн Ленс и Рајан Бабел ће бити спремни за реванш, док ће се за Пепеа више знати након прегледа.

Реванш је на програму следећег четвртка у Истанбулу.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи