Милојевић: Идемо у Салцбург да се боримо

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић задовољан је учинком својих играча на утакмици против Салцбурга, која је завршена 0:0.

"Завршено је прво полувреме. Знали смо да су тешка екипа. Имали смо план који смо одрадили мушки, није лако по спарини и без навијача. Задовољан сам. Надам се пролазу, очекујемо велику подршку у Салцбургу, идемо да се боримо као и до сада", рекао је тренер црвено-белих после меча.

Утакмица је играна пред празним трибинама стадиона "Рајко Митић" због казне Уефе.

"Јесмо били збуњени. Важна утакмица, велики је улог, а као да је затовреног карактера. Чујете сами себе, није пријатно... Завршили смо, крај, сада се посвећујемо утакмици у првенству и да се одморимо", прокоментарисао је Милојевић атмосферу на стадиону.

Реванш меч игра се у Салцбургу наредне среде. 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи