Шћекић ново појачање Партизана

Црногорски фудбалер Александар Шћекић ново је појачање Партизана, са којим је потписао трогодишњи уговор.

Пред мечеве са Бешикташом у плеј офу за пласман у Лигу Европе, црно-бели су довели су и седму оволетошњу аквизицију, дефанзивног везисту Генчлербиrлигија Aлександра Шћекића.

"На мени је да радим, а све остало је на стручном штабу. Надам се дапомогу да помогнем и против Бешикташа, коме сам дао гол у Турској", рекао је 26-годишњи Шћекић.

Шћекић је своју фудбалску каријеру започео у родним Беранама, а играо је и у Јединству из Бијелог Поља, Ловћену, Бокељу и садашњем клубу из Анкаре одакле стиже међу црно-беле. Зa репрезентацију Црбе Горе наступио је 10 пута. 

"Ради се о репрезентативцу Црне Горе, играчу који има интернационално искуство, које нам је потребно. Бата га изузетно добро познаје, две године су сарађивали у репрезентацији Црне Горе", истакао је Ивица Илиев.

Уговор са Партизаном потписао је на 3 године и добио дрес са бројем 19.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво