Звезда ће вечерас ипак имати подршку својих навијача!

Иако је кажњена утакмицом без присуства навијача, Црвена звезда односно њени фудбалери ће вечерас ипак чути навијање својих навијача који ће се окупити код помоћних терена иза јужне трибине, где ће путем видео-бима пратити меч.

То је још један гест којим "делије" желе да помогну клубу и играчима у походу на Лигу шампиона, након што су претходно направили "медвеђу услугу" скандирањима на мечу са Судувом.

Због тога је Уефа казнила српског шампиона и првака Европе из 1991. године са два меча без присуства публике. 

"'Делије', данас од 20 сати се окупљамо иза помоћних терена југа на паркингу, између терена омладинске школе и пумпе, одакле ћемо заједно гледати утакмицу на видео-биму. То место је свега 200 метара од стадиона и, ако нас буде као јуче на тренингу, моћи ћемо да дамо подршку играчима у правом смислу тако што ће нас чути. Врло битна ствар је да боравак око стадиона има исту тежину као унутар њега, па тако нећемо користити пиротехнику", стоји у позиву "делија". 

Подсетимо, навијачи Звезде су направили спектакл у понедељак на последњем тренингу тима пред велики меч.

Утакмица Црвена звезда – Ред бул Салцбург игра се вечерас од 21 час на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво