Салцбург последња Звездина препрека на путу ка Лиги шампиона

Фудбалери Црвене звезде против Салцбурга у Београду играју први меч плеј-офа квалификација за Лигу шампиона. Утакмица на празном стадиону "Рајко Митић" почиње у 21.00, а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Црвено-бели се налазе на степеник до сна – првог пласмана у елитно такмичење од формирања новог формата, али имају знатно тежег ривала него што су биле претходне три припреке Спартакс, Судува и Спартак Трнава, у виду амбициозног аустријског клуба са снажним спонзором Ред булом на челу.

Меч ће се играти без публике због казне Уефе, али тренер Звезде Владан Милојевић наглашава да ће његови фудбалери играти као да имају ветар у леђа са трибина, посебно након јучерашње подршке на тренингу.

Црвена звезда и Салцбург су се до сада једном састали и то давне 1976. године, када је српски тим прошао даље у Купу Уефа због гола у гостима (1:2, 1:0).

Оба тима су већ обезбедила јесен у Европи, али би дебитантским пласманом у Лигу шампиона исписали историју и зарадили огроман новац.

Звезда је пет пута била у овој фази квалификација за ЛШ и испадала од кијевског Динама, Бајера из Леверкузена, ПСВ Ајндховена, Милана и Глазгов ренџерса. Хоће ли јој се посрећити шести пут?

Знаће се тачно за осам дана, после реванша у Салцбургу, а вечерас је први дуел на стадиону "Рајко Митић" са почетком у 21 сат.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво