Ливерпул добар у завршницама, нова три бода за "црвене"

Фудбалери Ливерпула савладали су у гостима екипу Кристал Паласа са 2:0 у мечу другог кола енглеске Премијер Лиге.

Иако је Палас пружио одличан отпор фаворизованом противнику, Ливерпул је успео да буде максимално концентрисан свих 90 минута и из меча изађе као победник.

Дуго је Ливерпул кружио око гола Паласа, стварао шансе и полушансе, али су у неколико наврата непрецизни били Мане и Салах.

Домаћин је имао шансу за погодак када је Таусенд погодио пречку након шута са дистанце.

У последњем минуту првог полувремена, Салах након дуела са дефанзивцем Паласа пада у шеснаестерцу, а судија то карактерише као једанаестерац, који сигурно изводи Милнер за вођство од 1:0.

Готово идентично друго полувреме играло се у Лондону, поново је Ливерпул имао иницијативу, а Кристал Палас своје шансе тражио из прекида и контре.

Од 75. минута домаћа екипа играла је са играчем мање, пошто је Ван Бисака зарадио црвени картон због старта на Салаху као последњи играч у одбрани.

Ипак Палас је све карте бацио у напад и у последњих неколико минута доста притискао Ливерпул и терао њихову одбрану на одличне реакције.

Ливерпул је такву ситацију успео да казни одличном контром у режији Салаха и Манеа, који постиже гол за коначних 2:0.

Након две одигране утакмице Ливерпул има две победе, док Кристал Палас има победу и пораз. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара