Модрић и Ракитић и даље предводе Хрватску

Селектор фудбалске репрезентације Хрватске Златко Далић објавио је списак од 25 играча за предстојеће утакмице против Португалије и Шпаније, на коме су и даље капитен Лука Модрић и заменик Иван Ракитић. Репрезентација Хрватске ће 6. септембра одиграти пријатељски меч против првака Европе Португала у Фару, а 11. септембра ће у Елчеу гостовати селекцији Шпаније у 1. колу Лиге нација, новог Уефа такмичења.

На првом списку након Мундијала у Русији, где је Хрватска постала вицешампион света, нема Данијела Субашића, Марија Манџукића и Ведрана Ћорлуке, који су завршили репрезентативну каријеру.

На списку су:

Голмани: Ловре Калинић, Доминик Ливаковић, Карло Летица

Одбрана: Домагој Вида, Дејан Ловрен, Шиме Врсаљко, Јосип Пиварић, Тин Једвај, Матеј Митровић, Борна Баришић, Антонио Милић.

Средина терена: Лука Модрић, Иван Ракитић, Матео Ковачић, Милан Бадељ, Марцело Брозовић, Марко Рог, Марио Пашалић, Филип Брадарић

Нападачи: Иван Перишић, Андреј Крамарић, Анте Ребић, Марко Пјаца, Иван Сантини, Марко Ливаја

Репрезентација Хрватске ће 6. септембра одиграти пријатељски меч против првака Европе Португала у Фару, а 11. септембра ће у Елчеу гостовати селекцији Шпаније у 1. колу Лиге нација, новог Уефа такмичења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи