Кљајић и Пантић: Да вратимо дуг Бешикташу

Фудбалери Партизана Филип Кљајић и Данило Пантић, актери дуела против Бешикташа у Лиги Европе пре четири године, изјавили су да се радују новом двомечу против турског клуба и да се надају новом проласку у групну фазу. Партизан у четвртак дочекује Бешиткаш од 20.30 сати у првом мечу плеј-офа за Лигу Европе.

"Памтим само да су им најбољи били Демба Ба и Гокан Торе. Голмана (Толга Зенгин) се искрено и не сећам, али оно што је кристално јасно је да су били апсолутни фаворити у групи, уз Тотенхем и да су играли заиста добро. Сада мислим да им је тим индивидуално бољи него што је тада био. Ако Негредо буде играо против нас (у реваншу, прим. аут), сигурно да су нам он и Кварежма највећа опасност", рекао је Кљајић за клупски сајт.

Пантић је додао да су прошле четири године од тог сусрета, да га не памти по добром због неповољног резултата (Бешикташ славио 2:1 и 4:0), али да је било добро искуство и да се нада да ће имати прилику да им врати.

"Тада сам био млад и физички инфериоран. Сада је друга прича, меч очекујем спремнији, са више самопоуздања и вере. Бешикташ игра у најјачем саставу, иако круже приче да им Лига Европе није приоритет, мислим да неће одустати од ње. Сви су добри играчи, имају велики квалитет као екипа, али нису непобедиви", рекао је Пантић.

Партизан у четвртак дочекује Бешиткаш од 20.30 сати у првом мечу плеј-офа за Лигу Европе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво