Без Роналда празан стадион: Реал пред само 48.446 навијача

Шампион Европе Реал Мадрид суочава се са најмањом подршком навијача у последњих девет година, односно након одласка најбољег фудбалера света Кристијана Роналда, пошто се у победи над Хетафеом (2:0) на старту шпанске Примере окупило "само" 48.446 гледалаца.

На "Сантјаго Бернабеуу" дошло је тек мало више од половине капацитета стадиона, што се није десило од последњег меча у сезони 2008/2009. против Виљареала, када је Реал заређао пет пораза, међу којима је био и од Барселоне (6:2).

Убрзо после тога, Реал је реаговао довођењем Роналда за тада рекордних 94 милиона евра из Манчестер јунајтеда и започео сјајну еру са Португалцем на челу, крунисану са четири Лиге шампиона.

Сада када нема петоструког освајача Златне лопте и најбољег стрелца у историји "краљевског клуба" (450 голова), а ни његове замене, број присталица најбоље говори колико им је значио Роналдо.

Гарет Бејл, коме је намењена улога наследника Роналда, постигао је гол у јучерашњем тријумфу, након што је Дани Карвахал "начео" градског ривала.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара