Бернардески украо славу Роналду, Јуве се провукао у Верони

Фудбалери Јувентуса савладали су као гости екипу Кјева са 3:2, у првој утакмици нове Серије А. Федерико Бернардески постигао гол у надокнади времена, чиме је у други план ставио деби Крстијана Роналда у дресу "Старе даме". Наполи као гост савладао екипу Лација са 2:1.

Јувентус је победом почео нову сезону у италијанској серији А, али изабраницима Макса Алегрија нимало није било лако да дођу до три бода против расположеног Кјева у Верони.

Гости су повели голом Кедире, који се добро снашао у противничком казненом простору, али су домћи до полувремена изједначили голом Степинског.

Кјево је дошао до вођства у 56. минуту, када је Ђакерини био сигуран извођач најстроже казне, а ново изједначење на "Бентегодију" донео је аутоголом Бани.

У финишу меча виђена је права опсада гола Кјева, један гол Јувентуса поништен је после ВАР снимка, али је "Стара дама" до победе стигла голом Бернардескија у надокнади времена.

Кристијано Роналдо је дебитовао за црно-беле, али није дао допринос какав се од њега очекује.

Ипак, тек је прво коло Серије А, има времена да Португалац покаже зашто је најбољи на планети.

У другом мечу дана, Наполи је као гост савладао екипу Лација са 2:1.

Домаћи су повели голом Имобилеа, да би победу Наполитанцима донели Милик и Инсиње.

Сергеј Милинковић-Савић одиграо је цео меч за Лацијале, док су Баста са једне и Максимовић са друге стране утакмицу гледали са клупе за резервне играче.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво