Тотенхем бољи од Фулама, гол Митровића

Фудбалери Тотенхема победили су Фулам 3:1, за кога је гол дао Александар Митровић, у утакмици 2. кола енглеске Премијер лиге.

Након што је Лукас Моура погодио за Тотенхем у 43, Митровић је девет минута касније изједначио тако што је главом у паду савладао Уга Љориса.

Ипак, на крају је пресудио већи квалитет Тотенхема који је славио головима Керана Трипијеа из слободног ударца у 74. и Харија Кејна у 77. минуту, што му је био први икада дат у августу.

Први центарфор репрезентације Србије могао је два пута да се упише у листу стрелаца, али му се статива испречила у првом полувремену.

Фулам српског менаџера Славише Јокановића остао је без бодова са два пораза, док Тотенхем има максималан учинак.

Борнмут је тријумфовао на гостовању Вест Хему 3:1, Евертон на Гудисону против Саутемптона 2:1, Лестер на свом терену над Вулвсима 2:1, Кардиф и Њукасл су одиграли без голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи