Јанковић: Нисам заборавио да играм, сад храбро на Бешикташ

Фудбалер Партизана Марко Јанковић изјавио је му добре партије које је пружио у двомечу против Нордсјеланда у квалификацијама за Лигу Европе много значе за самопуздање.

"У прошлој утакмици сам имао асистенцију, а на овој гол и две асистенције. Много ми значи на самопоуздању, али највише да покажем другима да нисам заборавио да играм фудбал", рекао је Јанковић за сајт клуба.

За тренера Зорана "Бату" Мирковића је додао да му се свиђа његов начин рада.

"Мирковић је са собом донео нову енергију. Знамо се дуго, јер смо сарађивали у репрезентацији Црне Горе код селектора Љубише Тумбаковића", рекао је Јанковић.

Када је реч о утакмици са данским тимом, рекао је да су знали да их чека тешка утакмица против неугодне и младе екипе.

"Резултат из првог меча их нимало није обесхрабрио, већ су нападали од првог минута желећи да нас изненаде, пресеку и дођу до предности. После примљеног гола смо се брзо вратили у игру, изједначили и ишли даље што је за похвалу", додао је Јанковић.

О последњој препреци за улазак у групну фазу Лиге Европе, турском Бешиткашу, изјавио је ривал веома озбиљан.

"Жреб је немилосрдан, али видимо да су рањиви. Највећи су падали када су овако важне утакмице у питању, а ми смо их у претходном периоду играли много. На нама је да играмо паметно и храбро, дамо све од себе и да покушамо да направимо огромну ствар", закључио је Јанковић.

Прва утакмица плеј-офа за ЛЕ између Партизана и Бешикташа игра се следећег четвртка од 20.30 у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво