Суперлига: Вечити одмарају, Спартак чека Раднички

Утакмицама 5. кола Суперлиге Србије овог викенда наставља се национално фудбалско такмичење. Црвена звезда и Партизан одложили су своје мечеве због обавеза у еврокуповима.

Првак Србије и лидер првенства Црвена звезда, након исцрпљујуће победе у Трнави после продужетака над Спартаком, а пред дуел са Салцбургом за пласман у Лигу шампиона, одложио је меч са Напретком у Крушевцу, а на исти потез одлучио се и Партизан за меч са Радом, односно пред Бешикташ у борби за Лигу Европе.

Дерби се игра у Кули између суботичког Спартака и Радничког из Ниша, тимова који су овог лета били на евро-сцени.

Спартак је слабо почео нову сезону, већ има три пораза и тријумф му је неопходан да побегне из доњег дома, за разлику од Радничког који се "захухтао" на другој позицији.

У истој ситуацији као Спартак је и Војводина, претендент за место у Европи, али је лоше кренула и сада у Новом Саду дочекује Бачку, Чукарички на Бановом брду новајлију Пролетер, а врањански Динамо покушаће прве бодове да освоји на "крову" против Вождовца.

Субота:
Чукарички - Пролетер Нови Сад (19 сати),
Младост Лучани - Земун (20),
Војводина - Бачка (20),
Вождовац - Динамо (20).

Недеља:
Спартак Суботица - Раднички Ниш (17)
Радник - Мачва (20).

Табела: Црвена звезда 12 бодова, Раднички 9, Чукарички 8, Младост 8, Пролетер 7, Партизан 7, Рад 6, Радник 6, Бачка 5, Напредак 5, Мачва 4, Војводина 3, Вождовац 3, Спартак 3, Земун 2, Динамо 0.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво