Ивановић: Ово ми се никада није десило

После невероватне победе (8:1) над Динамом из Минска, огромно је самопоуздање у свлачионици Зенита.

Фудбалери Зенита су у првом мечу доживели шокантан пораз у Белорусији, па им готово нико није давао шансу да могу да се нађу у наредном колу. 

Водили су домаћи са 2:0 до 72. минута, када су остали са играчем мање – искључен је Паредес. Али, до краја меча, иако бројчано слабији, фудбалери Зенита су постигли још два гола, преко Артјома Дзјубе.

Гости су постигли гол у продужетку и по ко зна кој пут у овом двомечу је све изгледало немогуће за Зенит, али онда још четири гола домаћина за велику победу и пласман у наредну фазу.

"Одиграли смо феноменалан меч. Борили смо се до краја, чак и када смо примили гол. Екипа је показала карактер. Мислим да никада до сада моја екипа није дала осам голова", рекао је Бранислав Ивановић након меча.

У последњем колу, Зенит ће играти против Молдеа из Норвешке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи