Рамос и Каземиро: Роналдо најбољи, али је прошлост за Реал

Фудбалери Реал Мадрида Серхио Рамос и Каземиро признали су да ће одлазак Кристијана Роналда у Јувентус бити тешко надокнадив, али да Реал мора и даље да напада трофеје. Реал је, након две године у низу, изгубио Суперкуп Европе поразом од великог ривала Атлетико Мадрида после продужетака са 4:2 у Талину.

"Објективно, губитак Кристијана није добар, али клуб мора да настави даље и осваја трофеје. Мотивација мора увек да буде присутна... Роналдо је један од многих великих фудбалера који су отишли из Реала, али је увек јачао клуб. И Зидан је отишао и желимо им све најбоље", каже Рамос, а преноси Ас.

Роналдова замена је питање за председника Флорентина Переза, пребацује Рамос на првог човека клуба.

"Није то питање за мене, већ председника. Врата за нова појачања су отворена, али много битније је да тај ко дође има прави менталитет него таленат".

Одлични везиста Каземиро истиче да не би требало да се прича о Роналду, већ настави даље.

"Наравно да не можемо да прикривамо ствари, Кристијано је показао у Мадриду да је најбољи на свету. Ипак, сада је прошлост и не смемо да размишљамо о њему, само о играчима које имамо. Освојили смо четири Лиге шампиона у последњих пет година, скоро све трофеје и не сме да постоји изговор за пораз".

Бразилац Марсело видео је и позитивне ствари у поразу од Атлетика.

"Мислим да смо били добри све до продужетака, имали смо лопту, играли добро као тим, најбоље што смо могли у овом тренутку. Морамо да променимо мишљење свих и за то имамо целу сезону. Не доводим играче, а играчки кадар ми изгледа добро. Били смо уједињени", навео је Марсело.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво