ЛЕ: Партизан жели потврду пролаза, а Спартак чудо у Данској

Фудбалери Партизана вечерас дочекују Нордсјеланд од 20.30 са одличном предношћу из Данске и жељом да у Београду овере пролаз у плеј-оф фазу квалификација за Лигу Европе. Пола сата раније на терен излази суботички Спартак као гост данског Брондбија у "немогућој мисији".

Црно-бели су пре седам дана у Фаруму победили са 2:1, али, иако има одличан резултат са дебија, тренер Зоран Мирковић позива на опрез.

"Очекује нас реванш против Нордсјеланда, видели смо из прве утакмице да се ради интересантној екипи, карактерише их добра пас игра. Неће нам нимало бити лако и сигурно да имамо респект према Данцима. Играћемо као да је 0:0, на победу, то је наша обавеза на домаћем терену", рекао је Мирковић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Стрелац другог гола у Данској, такође на дебију, Горан Закарић истакао је да очекује тешку и захтевну утакмицу.

"Тактички и физички су доста моћни и опасни из контри. Имамо позитиван резултат и мислим да уз озбиљност и максимално залагање можемо да прођемо у плеј-оф за Лигу Европе. Утакмица траје 90 минута и, ако нисте 100 посто спремни, следи казна", рекао је Закарић.

Партизану "леже" дуели са скандинавским екипама кроз дугу историју, па се сада очекује да поново покаже да је бољи и избори мечеве са, највероватније, Бешикташом.

Реванш утакмица 3. кола квалификација за Лигу Европе између Партизана и Нордсјеланда игра се вечерас од 20.30 у Хумској.

Пола сата раније на терен излази суботички Спартак као гост данског Брондбија у "немогућој мисији".

Данци су у првом мечу у Београду победили са 2:0, па ће Спартаку бити потребно право чудо за преокрет.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи