Мирковић: Неће бити лако, играћемо као да је 0:0

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић изјавио је данас да екипа изузетно респектује Нордсјаленд и да ће у реванш меч квалификација за Лигу Европе ући као да нема предност из првог меча.

"Очекује нас реванш против Нордсјаленда, видели смо из прве утакмице да се ради интересантној екипи, карактерише их добра пас игра. Неће нам нимало бити лако и сигурно да имамо респект према Данцима. Играћемо као да је 0:0, на победу, то је наша обавеза на домаћем терену", рекао је Мирковић на конференције за медије на стадиону у Хумској.

Мирковић је победом у Данској (2:1) дебитовао на клупи црно-белих, потом су освојени бодови у Земуну (1:0), а како је навео, екипи је потребан континуитет добрих игара и резултата.

"Максимално смо опрезни, изузетно ценим рад њиховог тренера, али не обазиремо се на њихове негативне резултате, већ на игру где би могли да нас угрозе", истакао је некадашњи репрезентативац и додао да не мисли да ће сутрашњи дуел, његов први као тренера у Хумској, утицати на повратак публике, већ да то пре свега зависи од резултата тима.

Стрелац другог гола у Данској Горан Закарић истакао је да очекује тешку и захтевну утакмицу.

"Тактички и физички су доста моћни и опасни су из контри. Имамо позитиван резултат и мислим да уз озбиљност и максимално залагање можемо да прођемо у плеј-оф Лиге Европе. Утакмица траје 90 минута и ако нисте 100 посто у утакмици, следи казна", рекао је Закарић.

Реванш утакмица 3. кола квалификација за Лигу Европе између Партизана и Нордсјаленда игра се сутра од 20.30 у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи