Бен: Заједно можемо све, исто и против Салцбурга

Један од јунака Звездине победе против Спартака из Трнаве 2:1 Ел Фарду Бен, стрелац првог и асистент код другог гола, изјавио је да је пресудио сјајан тимски дух и да заједништвом екипа може све.

"После оваквог меча увек треба причати само о колективу. Када играмо као тим можемо да победимо сваку екипу, то смо и доказали. Наравно да сам срећан због гола и аистенције, али најбитније је да смо се пласирали даље. Било је веома тешко на терену, али показали смо карактер и веома сам поносан на екипу", рекао је Бен за клупски сајт.

Он је истакао да је посебно задовољан што је екипа знала да одговори на жесток стил словачког тима.

"Није лако играти против екипе која наступа веома грубо и која је чврста као Спартак. Нису бољи тим од нас, то смо и доказали. Видео се наш карактер, имали смо прави одговор на њихов стил игре".

Када су у питању дуели у плеј-офу против Салцбурга, последњој препреци према толико сањаној Лиги шампиона, Бен истиче да је уверен у успех.

"Очекује нас одличан противник, који је прошле године далеко догурао у Лиги Европе. Знамо шта је потребно да урадимо и знамо да можемо. После утакмице у Трнави још више сам уверен у пролазак даље. Борили смо се сви заједно и заједништво ће нас довести до победе", поручио је Бен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво