Милојевић после "највеће победе": Имам велика леђа, а млад сам

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, након што је његов тим елиминисао Спартак из Трнаве, изјавио је да је "прочитао" ривала и да му се исплатило то што у реваншу није калкулисао. Црвена звезда већ наредног уторка игра против Салцбурга први меч у Београду, пред празним трбинима због казне Уефе, док је реванш у Аустрији седам дана касније.

Шампион Србије победом после продужетака над Спартаком (2:1) у Трнави дошао је на корак до пласмана у Лигу шампиона, обезбедивши европску јесен другу годину заредом.

"Показали смо од првог минута да смо хтели победу. Никад нисам калкулисао, па ни сада у Трнави. Нисам био задовољан нашим наступом у Београду, али смо их сада добро изанализирали и искористили неке ствари. Много сам поносан на играче, Звезда је велика и мора да буде међу великанима", рекао је Милојевић на конференцији за медије после утакмице у Словачкој.

На питање да ли је остварио навећу победу у каријери, Милојевић је одговорио:

"Довољно сам млад, покушавам себи да тепам (смех, прим. аут.)... Не би било лепо да кажем да јесте ово моја највећа победа, на то питање бих могао да одговорим кад завршим каријеру", нагласио је Милојевић.

Према његовим речима, веома је значајно што ће Црвена звезда другу сезону заредом играти у групној фази Уефиних такмичења.

"Та енергија, љубав према Звезди, мора да се искористи... Када сте велики, то мора да се докаже, да припадамо најбољима у Европи. Звезда је то заслужила и зато ми је драго. Прва утакмица је била наук. Чим смо видели вечерашњи састав Спартака, односно да је исти као из Београда, знали смо како ћемо играти", између редова је Милојевић рекао да је "прочитао" Спартак.

Говорећи о наредном ривалу у борби за Лигу шампиона, аустријском Салцбургу, Милојевић каже да очекује два спектакла.

"Ближе смо нашем циљу... Салцбург је фаворит, али играју се две утакмице и видећемо шта ће бити. Играћемо 'мушки' и спремићемо се за тим који игра слично као Спартак", закључио је тренер Звезде.

Милојевић је признао да му прија што су навијачи скандирали његово име.

"То су тренуци који су драги. Без лажне скромности, радим са момцима и све заслуге иду њима, ту сам да их бодрим. Мислим да имам довољно велика леђа да понесем сав терет. Такве ствари не могу да се плате", закључио је он.

Црвена звезда већ наредног уторка игра против Салцбурга први меч у Београду, пред празним трбинима због Уефине казне, док је реванш у Аустрији седам дана касније.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво