Звезда против Спартака али оног суботичког, Партизан у Земуну

Фудбалери српског шампиона Црвене звезде играју против суботичког Спартака меч четвртог кола Суперлиге Србије од 19 часова, уочи реванша за Спартаком из Трнаве у оквиру квaлификација за ЛШ. Меч на највећем стадиону у земљи почиње у 19 часова. Два сата раније, у Земуну гостује екипа Партизана, три дана након успешног дебија тренера Мирковића у Данској.

После напорних дуела у Европи фудбалери Црвене звезде, суботичког Спартака и Партизана играју своје мечеве домаћег шампионата.

Актуелни шампион свега два дана уочи реванша са Спартаком у Трнави (први меч 1:1) дочекује имењака из Суботице (19.00) са жељом да настави победнички низ у домаћем шампионату и одржи максималан учинак.

У нешто повољнијој ситуацији су гости, који су у четвртак играли против Брондбија (0:2) баш на стадиону "Рајко Митић", па се очекује да тренери Владан Милојевић и Владимир Гаћиновић, као и у прошлом колу "измешају карте" и у стартну поставу уврсте већим делом резервисте.

Црвено-бели су у главама вероватно већ у Словачкој, у мечу сезоне који гарантује европску јесен, па ће Милојевић имати задатак да спреми екипу на "домаћи" и, како воли да каже, у овом тренутку "важнији" Спартак.

Фудбалери Партизана након успешног дебија новог тренера Зорана "Бате" Мирковића у Данској, односно победе над Нордсјеландом (2:1) у квалификацијама за Лигу Европе, одлазе у Земун на оближње гостовање (17.00).

Земунци су до сада освојили само два бода, а Партизан има императив победе у Горњој вароши јер већ има два кикса и тражи потврду да је резултатска криза прошлост.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво