Мирковић пред Земун: Још нисмо сели на столицу како треба

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић рекао је да екипа, у односу на прошли викенд, са много више самопоуздања чека дуел против Земуна у Суперлиги, пре свега због тријумфа на гостовању Нордсјеланду (2:1) у квалификацијама за Лигу Европе. Меч Земун - Партизан игра се у недељу од 17.00 часова.

"Победе су мелем за рану, а добре игре још више. После Данске смо у бољем стању, али за нешто више нам је потребан континуитет и зато не сме да буде опуштања. Још нисмо сели на столицу како треба", рекао је Мирковић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик.

Он је признао да није пријатно то што Партизан има већ пет бодова мање од лидера такмичења Црвене звезде.

"Не можемо да побегнемо од реалности, али је дуго првенство и линија се повлачи на крају сезоне. Немамо додатно оптерећење, свакако морамо да победимо Земун. Нисмо започели Суперлигу како треба и морамо да остварујемо победе".

Како је нагласио, Земун ће тражити шансу у томе што Партизан није имао много времена за одмор након меча против Нордсјеланда у четвртак.

Мирковић је речима "све опције су отворене" најавио да би црно-бели могли да доведу појачање до краја августа.

Утакмица 4. кола Суперлиге Земун - Партизан на програму је у недељу од 17 сати на стадиону у Горњој вароши.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво