Звезда на један Спартак а мисли на други, Партизан у Земуну

После напорних дуела у Европи фудбалери Црвене звезде и суботичког Спартака састају се у Београду у утакмици 4. кола Суперлиге Србије. Актуелни шампион свега два дана уочи реванша са Спартаком у Трнави (први меч 1:1) дочекује имењака из Суботице са жељом да настави победнички низ у домаћем шампионату и одржи максималан учинак.

У сличној позицији су и гости, који су јуче играли против Брондбија (0:2) баш на стадиону "Рајко Митић", па се очекује да тренери Владан Милојевић и Владимир Гаћиновић, као и у прошлом колу, измешају стартну поставу.

Црвено-бели су у главама вероватно већ у Словачкој, у мечу сезоне који гарантује европску јесен, па ће Милојевић имати задатак да спреми екипу на "домаћи" и, како воли да каже, у овом тренутку "важнији" Спартак.

Фудбалери Партизана након успешног дебија новог тренера Зорана "Бате" Мирковића у Данској, односно победе над Нордсјеландом (2:1) у квалификацијама за Лигу Европе, одлазе у Земун на оближње гостовање.

Земунци су до сада освојили само два бода, а Партизан има императив победе у Горњој вароши јер већ има два кикса и тражи потврду да је резултатска криза прошлост.

Од осталих утакмица издваја се вечерашња на нишком Чаиру између Радничког и Вождовца, дан касније Динамо из Врања покушаће да дође до првих бодова у лиги против Младости из Лучана, а интересантан дуел очекује се у Шапцу између Мачве и Војводине.

Распоред утакмица 4. кола, вечерас: Раднички Ниш - Вождовац (20 сати). Сутра: Пролетер Нови Сад - Напредак (19), Динамо Врање - Младост Лучани (20), Мачва - Војводина (20), Бачка - Чукарички (20), Рад - Радник (20). Недеља: Земун - Партизан (17), Црвена звезда - Спартак Суботица (19).

Табела: Црвена звезда 9 бодова, Чукарички 7, Пролетер, Раднички 6, Радник 6, Младост 5, Бачка 4, Напредак 4, Партизан 4, Вождовац 3, Мачва 3, Рад 3, Спартак 3, Војводина 2, Земун 2, Динамо 0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво