Уефа: Србија и даље прва ове сезоне по коефицијенту

Српски клубови и даље заузимају прво место на листи Европске фудбалске уније на основу зарађеног коефицијента ове сезоне. Одмах иза су словачки клубови са 3,250 и такође три представника, потом Шкоти са 3,125 (три клуба), Данци 2,750 (четири)...

Србија је остала са три представника у Европи, па је ове недеље Црвена звезда ремизирала са Спартаком из Трнаве (1:1) у 3. колу квалификација за Лигу шампиона, у борби за Лигу Европе Спартак из Суботице је поражен као домаћин од Брондбија (2:0), а једини тријумф забележио Партизан у Данској над Нордсјеландом (2:1), за овосезонски коефицијент 3,375.

Одмах иза су словачки клубови са 3,250 и такође три представника, потом Шкоти са 3,125 (три клуба), Данци 2,750 (четири)...

Гледајући укупан скор, на основу последњих пет сезона, Србија је тренутно 19. на листи са коефицијентом 19,625 и то је за четири места бољи пласман овог лета, односно налази се иза Кипра (21,300) и Швајцарске (23,400), а тик испред Белорусије (19,500) и Пољске (19,125).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво