Годин одбио Јунајтед, Мурињо панично тражи штопера

Уругвајски одбрамбени фудбалер Дијего Годин одбио је да напусти мадридски Атлетико и пређе у Манчестер Јунајтед. Менаџер Јунајтеда Жозе Мурињо у паничној је потрази за појачањем на месту штопера, инсистирао је на Годину, али је искусни 32-годишњи фудбалер одлучио да остане у Мадриду и договори нови уговор.

Мурињо је хтео да активира опцију излаза и за 20 милиона евра доведе Година, али је он одбио чак и плату од девет милиона евра, преноси Марка.

Годин је осам година члан Атлетика, претходное три је био у Виљареалу и потпуно му одговара живот у Шпанији, посебно што "јорганџије" ове сезоне имају велике амбиције.

Јунајтед раније није успео да оствари трансфер Тотенхемовог штопера Тобија Алдервејрелда, настао је застој и око Харија Мегвајера из Лестера, Барселонин Џери Мина је на прагу Евертона, а на листи жеља још је Жером Боатенг из Бајерна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи