Партизан у Данској, Брондби против Спартака у Београду

Фудбалери Партизана и суботичког Спартака вечерас играју против данских клубова, Нордсјеланда и Брондбија, прве мечеве трећег кола квалификација за Лигу Европе. Пренос меча Спартак - Брондби је на Другом програму РТС од 20.45.

Партизан, на дебију новог тренера Зорана "Бате" Мирковића, у Фаруму покушаће да пронађе форму и заигра према очекивањима, што се није десило ни од одласка Мирослава Ђукића због мршавог ремија са лучанском Младости (0:0) у Суперлиги.

И Мирковић признаје да је екипа у кризи и да јој је потребно самопоуздање, а оно се стиче победама.

"Испред нас је тежак задатак и потребан нам је добар меч да се консолидујемо. Радимо и на вољном моменту јер је екипа у нокдауну. Увек играмо на победу. Ако бисмо калкулисали одговарао би нам и реми у оваквој ситуацији", рекао је Мирковић.

Прослављени репрезентативац, према најавама, спремио је и изненађење јер се очекује да у стартних 11 буде последње појачање Горан Закарић из сарајевског Жељезничара.

На већем испиту је Спартак против вицешампиона Данске Брондбија, тима који је у последњој утакмици савладао Нордсјеланд (2:0) у тамошњем шампионату.

Ипак, Суботичани се надају новој сензацији након прашке Спарте, с тим што су сада домаћини на стадиону "Рајко Митић".

"Идеално би било да у Данску одемо без примљеног гола. То нам је главни циљ", прижељкује помоћни тренер Саво Павићевић.

Нордсјеланд и Партизан играју од 19.45, а сат касније почиње дуел Спартак - Брондби, уз пренос на РТС 2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи