Крстичић: Лига шампиона нам је циљ, зато сам и остао

Везни фудбалер Црвене звезде Ненад Крстичић, након ремија у Београду против Спартака из Трнаве (1:1), изјавио је да и даље верује у пласман у Лигу шампиона.

"Нисмо имали среће да победимо пред нашим навијачима, али имамо позитиван резултат. Ништа другачију утакмицу не очекујем ни у реваншу, али надам се да ћемо искористити шансе. Не размишљам о шансама за пролазак даље, дошао сам овде и остао да бих играо Лигу шампиона са Звездом и то ми је циљ. Свима нама је", рекао је Крстичић новинарима после меча.

Крстичић истиче да је сада циљ да се оствари победа у Словачкој.

"Иза нас је тешка утакмица, знали смо да је Спартак тркачка екипа која игра пресинг, агресивно, уз доста фаулова. Ушли смо и ми јако јер знали смо да су у претходна два кола имали три црвена картона. Знамо да играју грубо, њима то иде у прилог јер тако пролази време. Можда смо могли да играмо брже са више лопти у простор, али и поред тога смо нападали и имали прилике за гол. Ушли смо добро, дали гол, али су нас изненадили, са центра су кренули и изједанчили".

Пре дуела у Трнави црвено-беле очекује меч са суботичким Спартаком у 4. колу Суперлиге.

"Треба да се опоравимо, да одиграмо у недељу са Спартаком из Суботице, а после тога ћемо да се посветимо реваншу и да покушамо да изборимо повољан резултат", закључио је он.

Друга утакмица 3. кола квалификација за Лигу шампиона Спартак - Црвена звезда игра се у уторак од 20.30.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво